De adolescentie

  • Mijn dochter wil de pil nemen. Kan de pil ook door de huisarts worden voorgeschreven, of is de eerste keer beter door een gynaecoloog (al vind ik 14 jaar nog jong voor een gynaecologisch onderzoek te laten doen) ?

  • Mijn ma zegt dat je moeilijk zwanger raakt als je een spiraal hebt gehad, dat je beter wacht om een spiraal te laten plaatsen als je geen kinderwens meer hebt. De vaginale ring ken ik uit de leerstof op school maar spreekt me persoonlijk niet zo aan.

  • Ik zou graag met een flyer of zo een boekje over anticonceptie geïnformeerd worden. Ik ken alleen de pil van gebruik, voor de rest ken ik hier echt niets van.

De-verschillende-voorbehoedsmiddelen-NL

Laatste artikels over Adolescentie

Acne: wat doe je eraan?

Voor veel jongeren is de puberteit onlosmakelijk verbonden met acne. Puistjes kunnen heel vervelend zijn en hun dagelijks leven vergallen. Gelukkig valt acne efficiënt te behandelen. AcneAcne is een…

Wat verstaat men onder puberteit?

Wat gebeurt er in de puberteit? Wat is het doel van de puberteit? In dit artikel vind je alle antwoorden op jouw vragen over puberteit. Wat gebeurt er in de puberteit? De puberteit is de biologische…