U heeft het antwoord op uw vraag niet gevonden ? Stel ze hier!

Het project Gyn&co draait rond vragen over gezondheid die vrouwen zich kunnen stellen ongeacht welke leeftijd ze hebben of welk stadium van hun leven ze doormaken. Een volledig team van wetenschappelijke journalisten en artsen beantwoordt die vragen.

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden terwijl u surfte? Heeft u suggesties over onderwerpen die we kunnen behandelen?
Vul dan dit formulier in!

Het doel van de tool “stel een vraag” is u de mogelijk te geven om vragen te stellen in alle discretie over een onderwerp dat nog niet behandeld is op de site of onvolledig is. Ons team van specialisten zal antwoorden op uw vraag binnen een zo kort mogelijke tijd.

Belangrijke Opmerking:

Opgelet, wij verschaffen geen medische diagnose en wij beantwoorden geen vragen betreffende producten.
We engageren ons om uitsluitend neutrale medische informatie te bieden over een onderwerp binnen de vrouwelijke gezondheid.

  • Als u een gepersonaliseerd antwoord wilt op een medische vraag, raden wij u aan om een arts te raadplegen. Enkel hij is geschikt om een diagnose te stellen en u een geschikte behandeling voor te stellen.
  • Als u een vraag heeft over een product van Mithra, verwijzen wij u graag door naar infomed@mithra.com

Aarzel niet om een arts te raadplegen als u enige twijfel heeft over uw gezondheidstoestand of die van een van uw naasten.

[]
1 Step 1
Mijn naam
Mijn leeftijd
Mijn vraag
0 /
Previous
Next

Update : 17-03-2016